Handige info over bestellen

Een zakelijke webshop

Dit is niks nieuws is een webshop voor bedrijven en organisaties. De producten die in de webshop staan zijn alleen per verpakkingseenheid te bestellen. Dat betekent bijvoorbeeld een doos met daarin 32 notitieboekjes. Als u bent ingelogd ziet u per product de verpakkingseenheid staan en de daarbij behorende prijs. Bent u nog niet ingelogd? Dan ziet u de prijs per stuk ter indicatie.

Log in en u ziet prijzen en besteleenheden

U kunt ook zonder account rustig rondneuzen in de webshop. Maar als u alle prijzen en bestelinformatie wilt zien, moet u even inloggen. Daarvoor heeft u een account nodig. Die maakt u hier heel gemakkelijk aan.  

Maak eenvoudig een account aan 

U hoeft maar 1 keer een account aan te maken. Daarna kunt u uw gegevens gebruiken om in te loggen. Met een account kunt u de bestelling plaatsen. 

Account aanmaken

Betalen op rekening kan ook! 

Als u bent ingelogd kunt u een bestelling plaatsen in onze webshop. Direct afrekenen kan met iDeal of Paypal. Wilt u op rekening betalen? Dat kan natuurlijk ook. Dan hebben we wel wat extra gegevens van u nodig. Vult u daarvoor dit formulier in. Wanneer wij uw gegevens gecontroleerd hebben, krijgt u een seintje. De optie “Betalen op rekening” is dan toegevoegd aan uw winkelwagen.

Aanvragen 'betalen op rekening'

Producten personaliseren met uw bedrijfslogo

Sommige van de producten in de shop zijn te personaliseren. Bijvoorbeeld met een eigen logo. Als u meer wilt weten over die mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen op een rij gezet. Heeft u die al gevonden?
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.