Custom Loop

Van afval naar impactvol product

Krijgt u wel eens buikpijn van al het afval dat in uw organisatie vrijkomt, zoals oude meubels, verpakkingsmaterialen en promotiespullen? Vaak zijn die materialen nog heel waardevol en kunnen ze prima gebruikt worden voor een nieuw product. Wij helpen met een persoonlijk ontwerptraject. Met als eindresultaat een bijzonder eindproduct gemaakt van uw eigen afval. Dat ook nog eens bijdraagt aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Dit mag u verwachten

Een product dat past bij uw doelen

De ene organisatie wil vooral medewerkers inspireren. De andere wil een circulaire showcase bouwen. Weer een ander wil een duurzaam gebouw inrichten met oude materialen. Wat uw doel ook is, wij zorgen ervoor dat het eindproduct naadloos aansluit.

Goede en degelijke kwaliteit

Wij werken alleen met ervaren industrieel ontwerpers. Zodat een product ook staat als een huis. Goed getest en geoptimaliseerd voordat het de productie in gaat.

In co-creatie met collega’s

U bent onderdeel van het ontwerptraject. Samen met 4-6 collega’s zit u aan de knoppen van het ontwikkeltraject, zo intensief als uzelf wilt. Dit geeft energie én het beste resultaat.

Geen gedoe, wij regelen het

Wij werken met verschillende specialisten en partners, maar daar heeft u geen omkijken naar. Onze projectmanagers zijn uw enige aanspreekpunt voor alles wat geregeld moet worden.

Gemaakt van jullie eigen afval

Het startpunt is uw afval. Dat blijft het ook. Samen met u kijken we hoe een afvalstroom optimaal te verwerken is op weg naar een eindproduct.

Geen onaangename verrassingen

We analyseren de afvalstroom. Wat kunnen we precies met de materialen? Zo toetsen we vooraf of het gewenste resultaat haalbaar is. U ontvangt een duidelijke offerte voordat de productie begint. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Voldoen aan circulaire criteria

Natuurlijk toetsen wij de verwerking en de eindproducten aan onze criteria. De producten hebben écht een goed verhaal.

Meer informatie?

Download onze online brochure en lees meer over de Custom Loop, hoe het werkt en wat het je oplevert. De Custom Loop direct afnemen? Neem contact op met uw accountmanager of via 0900-8444. We staan voor u klaar!

Download brochure