Verder denken voor een duurzaam morgen

Afval is waardevol, als we het samen goed scheiden

Dat bewijzen we met onze Dit is niks nieuws producten. Producten gemaakt van gerecyclede grondstoffen zoals koffiedik, oude kranten en ander (bedrijfs)afval. Producten die dus eigenlijk niks nieuws zijn. Via deze webshop vinden deze producten hun weg terug naar jullie bedrijf of organisatie. Zo is de cirkel weer rond.

Wij bieden deze niks nieuws producten in samenwerking met VerdraaidGoed. Onze partner met wie we de krachten bundelen voor een circulaire wereld. Een wereld zonder afval, waarin we materialen niet verspillen, maar maximaal benutten.

Over PreZero

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Daarom zamelen we afval in, sorteren en verwerken het. We maken nieuwe materialen, waarmee we kringlopen kunnen sluiten.

PreZero is een internationaal bedrijf in afval- en recyclemanagement. Er werken ruim 13.000 werknemers op 280 locaties in Europa en Noord-Amerika. We zien onszelf als aanjager van innovatie in de sector en streven naar een wereld waarin grondstoffen niet langer worden verspild. Dat bereiken we door het sluiten van kringlopen.

Over VerdraaidGoed

VerdraaidGoed gelooft dat de transitie naar de circulaire economie niet kan zonder gedreven ondernemers die geloven in een wereld waarin afval niet bestaat. En deze ondernemers kunnen op hun beurt weer niet zonder elkaar. Daarom bundelen wij de krachten van circulaire ondernemers. VerdraaidGoed verbindt hen, want samen staan we sterker! Het is tijd voor circulaire producten in de spotlights.