Quick Loop

Van afval naar circulair product

Duurzaamheid tastbaar maken is best lastig. Toch kan het enorm helpen om collega’s, klanten of relaties bewust te maken van de stappen die al gezet worden. Wij helpen met de Quick Loop; een kant-en-klare aanpak die in no-time een gepersonaliseerd circulair product oplevert. Bijvoorbeeld een tas, meubelstuk of notitieboekje. Gemaakt van uw bedrijfsafval. Niks nieuws dus, maar wel super duurzaam.

Dit mag u verwachten

100% persoonlijk

U kiest een product waarvoor u de afvalstroom in huis heeft. Daardoor is het eindproduct altijd 100% persoonlijk. Bijvoorbeeld omdat het uw oude spandoeken zijn.

Snel geregeld

We kunnen direct aan de slag als u dat wilt. Dus kunnen we samen tempo maken. Van intake tot productie in 4 weken is gewoon mogelijk.

Voldoen aan circulaire criteria

Natuurlijk toetsen wij de verwerking en de eindproducten aan onze criteria. De producten hebben allemaal een goed verhaal.

Slimme analyse

Als dat nodig is, analyseren we de afvalstroom zorgvuldig. Zodat we samen de best passende producten realiseren.

Geen gedoe, wij regelen alles

Wij werken met verschillende leveranciers en partners, maar daar heeft u geen omkijken naar. U schakelt altijd rechtstreeks met de projectmanager.

Geen onaangename verrassingen

We checken de materialen en toetsen vooraf of het gewenste resultaat haalbaar is. U ontvangt een duidelijke offerte voordat de productie begint. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Download onze online brochure en lees meer over de Quick Loop, hoe het werkt en wat het je oplevert. De Quick Loop Direct afnemen? Neem contact op met uw accountmanager of via 0900-8444. We staan voor u klaar!

Download brochure