Verder denken voor een duurzaam morgen

Afval is waardevol, mits we het goed scheiden. Dat bewijzen we met onze niks nieuws producten. Producten gemaakt van gerecyclede grondstoffen als koffiedik, oude kranten en ander (bedrijfs)afval. Producten die dus eigenlijk niks nieuws zijn. Via deze webshop vinden deze producten hun weg terug naar jullie bedrijf of organisatie. Zo is de cirkel weer rond.

Wij bieden deze niks nieuws producten in samenwerking met LoopedGoods. Onze partner met wie we de krachten bundelen voor een circulaire wereld. Een wereld zonder afval, waarin we materialen niet verspillen, maar maximaal benutten.

Over PreZero

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Daarom zamelen we afval in, sorteren en verwerken het. We maken nieuwe materialen, waarmee we kringlopen kunnen sluiten.

Over LoopedGoods

LoopedGoods gelooft dat de transitie naar de circulaire economie niet kan zonder gedreven ondernemers die geloven in een wereld waarin afval niet bestaat. En deze ondernemers kunnen op hun beurt weer niet zonder elkaar. Daarom bundelen wij de krachten van circulaire ondernemers. LoopedGoods verbindt hen, want samen staan we sterker! Het is tijd voor circulaire producten in de spotlights.